Home TE NDRYSHME Kjo 19-vjeçare shqiptare ka 6 ditë që ka ikur nga shtëpia dhe...

Kjo 19-vjeçare shqiptare ka 6 ditë që ka ikur nga shtëpia dhe nuk dihet ku është famija e saj lutet për ndihmë: Ta gjejmë!

195
0

Laureta Kuleta nga Komuna e Obiliqit tash e gjashtë ditë rezulton e humbur.

Babai i 19-vjeçares, Ibrahim Kuleta tha se vajza e tij ka dal nga shtëpia më datën 3 nëntor.

“Ka dal nga shtëpia rreth orës 20:00 dhe më nuk kemi pasur asnjë kontakt me të, rastin e kemi lajmëruar edhe në P ol icinë e Kosovës”, tha ai.

Luten qytetarët që kanë informata rreth Laureta Kuleta të lajmërojnë në këta numra telefoni: 043 952 965, 045 958 284