“Kevin i vetëm në shtëpi” mbush 40 vjec,po shikoni sa shume ka ndryshuar aktori

Vitet ikin shpejt dhe se si ka ndryshuar aktor i njohur kaq i dashur per te gjithe.

Në film aktori quhej Kevin, nje djal çapkën që arrin të kaloje sfidat kunder dy personazhe negativ.

Para pak ditesh ai mbushi 40-vjec por shikoni se sa ka ndryshuar ai vitet ikin shpejt dhe ja ai tashme eshte ne 40 vjec.

Aktori gjithmonë ka pretenduar se familja e ka përdorur suksesin e tij, madje ai vetë asokohe deklaroi në një intervistë se babai po i shfrytëzonte pasurinë.

Jeta e tij ka qenë e vështirë sot.