Keto janë dy qytetet Shqiptare ku hotelet janë 90% të zena dhe cmimet jane më të lira për pushuesit

Pushimet këtë verë kanë qenë shumë të përfolura në mediat online por dy qytete kanë qenë më të mirat në shërbimet e tyre Durrësi dhe Pogradeci. Cmimet janë normale ku pushuesit jane të kenaqur.

Hotelet si në Durrës por edhe në Pogradec cmimet janë rritur pak nga viti i kaluar por për qytetarët Shqiptar janë të perballueshme.

Pothuajse të gjitha dhomat janë të zena dhe cmimet janë nga 3000 deri në 5000 lekë të reja.

Ndersa në restorante kanë ushqim të mirë dhe me cmime normale ku një pica kushton nga 300 deri ne 700 leke të reja. Po ashtu dhe peshku nga 1000 deri ne 1500 lekë të reja.

Ja dhe nje fature cmimesh nga Pogradeci ku kater familje kanë drekuar së bashku.

Pushime per te gjithe kategorite e njerezve