Këshillë e cila do t’iu duhet gjatë gjithë jetës tuaj : Ja si të pastroni hekurin dhe ta bëni atë si në ditën e parë që keni blerë

Hekuri i mire ja lehteson jeten nje gruaje sepse mund te hekuros me shpejte po qe ju ta pastroni hekurin ju duhet një përzierje me 2 lugë gjelle sodë buke dhe 1 lugë uji.

Përhape këtë pastë në pllakën e hekurit dhe mund ta lini kështu nja dy minuta. Pastaj e pastroni me nje pecetë të lagur dhe nëse është e nevojshme të përdorni edhe shkopat e veshëve për të pastruar vrimat ku del avulli.

Pasi e keni boshatisur depozitën e hekurit nga uji i mbetur hidhi brenda një përzierje me 3/4 uji dhe 1/4 uthull molle.

Gradoje ne maksimum dhe avulli të jetë duke cliruar, dhe ndërkohë mund të hekurosësh një pecetë kuzhine që të dalin nga vrimat papastërtitë apo gurëzat e vogla që kanë zënë përbrenda.

Pas disa minutash gjatë nxjerrjes së avullit do të shohim mbetjet qe do të lëshojë hekuri mbi pecetë.

Ju do keni nje hekur te ri tashme.