Keni frikë se dikush mund të futet në shtëpinë tuaj teksa jeni duke fjetur? Vetëm një gotë uji do shpëtojë jetën

Nëse kur flini keni ndjesinë se dikush mund të hyjë në shtëpinë tuaj por keni frikë se nuk do e kuptoni, ka një zgjidhje.

Merrni një gotë. Duhet të jetë mjaft e madhe për t’u futur në dorezën e dera pa rënë.

Pastaj, kap një gotë të dytë … dhe vendoseni mbi të parën.

Dhe kjo është e gjitha!

Sepse tani, nëse dikush përpiqet të vjedhë dhomën tuaj, gotat do të bien … dhe zhurma që do të shkaktojë do t’ju zgjojë!

Nuk duhet të jetë më e vështirë se kjo për të krijuar grackën tuaj të hajdutëve – në formën e një sistemi alarmi shtëpi!