Këngëtari shqiptar tregon historinë që se dinte askush për Antonelën/ Ajo vihet në siklet dhe…

Devis Xherahu: Më Berishën, me shkodranen kam qenë në “Për’Puthen” i ftuar, dhe Antonela atë ditë ishte shume e mërzítur dhe shkoj për ta ftuar për të kërcyer dhe nuk çoheshe për asgjë në botë.

Dhe Atonela për të ndërruar temë i kthehet Devisit, “ku është atmosfera më e mirë, këtu
apo atje?”

Ndërsa Devisi me shumë humor i thotë: “ketu, këtu”…

Devis Xherahu, rreth tre muaj më parë ishte i ftuar në programin “Për’Puthen” duke kënduar LIVE një serenatë korçare. Pranë tij, teksa këndonte me kitarë, i ulur, ndahej çifti i shumë komentuar Tea dhe Bearti.