Jetojnë qindra mijëra shqiptarë, po bëhet nami me ko.ronavi.rusin, ja si eshte situata

0
459

Sot situata është shumë e rëndë në Itali pasi janë regjistruar 4,458 raste të reja me ko.ronaví.rus në 24 orët e fundit, dhe kjo shifer per here te parë shihet se po i kalon mbi 4,000 raste të reja per nje dite, qe prej mesit të muajit prill.

Diten e sot, te enjten 8 Tetor, është raportuar edhe për 22 humbje jete me COVID-19, të shkaktuar prej koronavírusit.

Keshtu qe Italia radhitet se është shteti i dytë për nga numri i viktimave me ko.ronavírus në te gjithë kontinentin evropian.