Jepet data se kur do hapet kufiri me Greqine dhe Shqiperine.Ja kush kategori perfiton

Shtyhet perseri data e hapjes se kufirit midis Greqise dhe Shqiperise data e hapjes mund te jete 15 qershor dhe pas kesaj data mund te udhetosh drejte Shqiperisa ata qe kane qene ne Greqi.

Ja deklarata e plote:”Njoftimi i është dërguar të gjitha pikave kufitare me Shqipërinë. Deri në datën 15 qershor do të lejohen të kalojnë kufirin drejt Shqipërisë vetëm shtetasit shqiptarë që ndodhen në Greqi për arsye turistike (90 ditë) dhe drejt Greqisë vetëm shtetasit grekë ose ata shqiptarë që kanë lejeqëndrimi në Greqi.

Po ashtu, drejt Greqisë do të lejohen të udhëtojnë vetëm punonjësit sezonalë, të cilët janë pajisur prej punëdhënësve të tyre me kontratë pune, e konvertuar në lejeqëndrim. Kjo kategori do të udhëtojë vetëm në rastet në të cilat është aprovuar leja e posaçme e qëndrimit.

Ndaj kujdes jo te gjithe mund te kalojne.