Jam Gimi 65-vjeçar nga qyteti i Tiranes: Gruaja ime ka marrë fund, dua dhe një tjetër.Me ndihmoni

Jetojme ne kohen ku dhe te moshuarit kerkojne nje jete tjeter ashtu sica jane te rinjte dhe kjo ka bere qe ata te kerkojne sic ka kerkuar ky 65 vjecar.

Gimi nga Tirana kerkon te njihet me ndonje femer te tjeter sepse i eshte ftohur shume gruaja e tij dhe ai tashme kerkon nje lidhje te re.

Ai thote se:Nuk jam i divorcuar, por dua një tjetër. Kam mundësi të mbaj dhe dy. Gruaja ime është 60 vjeç dhe ka marrë fund. Unë jam në rregull”, tha 65-vjeçari ne emisionin e Aldo morning show.

Por ne i urojme Gimi qe te kujdeset me shume per bashkeshorten e tij se sa te merret me histori te tilla.

video