Ja 4 shenja qe tregojne se mund ta keni kaluar koronavirusit dhe mos e keni kuptuar

Sipas eksperteve ka shume mundesi qe sipas konstatimeve e fundit, te keni kaluar coronavirusin dhe te keni qene ne kembe. Ndaj ekziston mundesia qe disa persona jane sheruar edhe para se te kete nisur e gjitha zyrtarisht.

Nese keni pasur forma te buta te simptomave me siguri ju munda ta keni kaluar semundjen me sukses. Nje hulumtim i realizuar nga Universiteti i Oksfordit ka treguar se ka disa shenja te qarta qe e tregojne kete.

Infeksioni i syve i njohur ndryshe si konjuktiviti mund te jete simptome por e shoqeruar me te tjera jo vetem infeksion.

Kolla e thate eshte simptoma me e njohur bashke me temperaturen e larte dhe veshtiresi me marrjen e frymes.

Lodhja mendore gjithashtu eshte nje simptome jo shume e njohur por disa paciente e kane pas si simptome; ku edhe Lodhja fizike konsiderohet si simptome qe ndoshta nuk do ta vini re sepse mund te jete nje forme e lehte virusi dhe keshtu sdo ta kuptoni fare mbase.

Problemet me stomakun eshte nje nder simptomat qe e kane shfaqur rreth 48.5 % e te infektuarve me Covid-19 ku perfshihen diahrrea dhe dhimbje stomaku.

Megjithate per cdo rast eshte mire te kemi parasysh masat e mbrojtjes dhe vetizolimit.