Home TE NDRYSHME Izolohet një qytet i tërë në Greqi, i cili është shumë afër...

Izolohet një qytet i tërë në Greqi, i cili është shumë afër me Shqipërinë

374
0

Ne Greqi shifrat per raste te reja te te infektuarve duket se jane rritur ndjeshem se fundmi.
Madje shume prane me Shqiperine eshte edhe qyteti me problematik, Kozani, i cili mesohet se eshte izoluar deri ne 29 tetor dhe nuk lejohet askush te hyje e te dale nga ky qytet.

Behet e ditur se maska eshte bere e detyrueshme si brenda edhe jashte ku edhe janë mbyllur të gjithë baret, restorantet, muzeumet, këndet e lojërave, dyqanet, gjykatat dhe palestrat.

Mirepo shkollat do vazhdojne te jene te hapura dhe mesuesit e nxenesit duhet te mbajne tere kohes maska.

Greqia raportoi 453 raste të reja në 24 orët e fundit dhe ky ishte rekordi që prej shkurtit të kaluar.