Home TE NDRYSHME I riu nga Lushnja shkon të marrë patentën po shikoni cfare i...

I riu nga Lushnja shkon të marrë patentën po shikoni cfare i ndodh

2833
0

Dhe kjo nuk ishte degjuar kurr qe nga Shqiperia te perfundosh ne Afganistan.

Në Shqipëri është edhe e vështirë për ta marrë këtë dokument, sepse përveç se duhet të jesh i vëmendshëm për të kaluar provimin e teorisë dhe praktikës duhet të dorëzosh edhe një shumë parash që DPSHTRR-së t’i mbushet mendja që të ta japë lejen.

Një shtetas shqiptar, me vendbanim në Lushnjë, por absurdja qëndron se kur ai ka tërhequr patentën në të shkruhej së ishte shtetas afgan.

Cfare mendimi keni nese nga shqiptar ju bejn afgan?