I martuar me 8 gra. 74 vjecari kërkonë një jetë të qëtë si beqar

74 vjecari i martuar me tetë gra gjatë jetës së tij ka zgjedhur qe te rri vetëm dhe ta kaloj pleqerinë e tij në një azil të moshuarisht.

Romeo Ron thotë se ai nuk është më mjaft mirë për romancë për shkak të shëndetit të tij të dobët. I lodhur nga mardheniet e shumta trupi i tij tashme është i dobët dhe i lodhur nga femrat.

Ron, baba i tetë fëmijëve, tani vuan nga një sërë semundjesh mjekësore, duke përfshirë sëmundjen e Parkinsonit, Demencën e trupit Lewy, COPD dhe Arachnoiditis të cilat e kanë lënë atë të varur nga një karrige me rrota dhe një ekip kujdestarësh që e vizitojnë atë tre herë në ditë.

“Stresi mendor dhe fizik i divorceve ka bërë të vetën.” Nuk është e lehtë të jesh martuar me tetë gra gjate jetës tënde.

“Nuk pendohem për asnjë nga martesat e mia”, tha ai, “sepse kam tetë fëmijët e mi”.

Tani ndihem shume i lodhur dhe dua nje jete i vetëm duke u kujdes për veten time u shpreh 74 vjecari.