Hajde nuse hyr në valle/ Ish Banorët e Big Brother martojnë Sarën dhe Pajtimin…

Shumë nga ish-banorët e shtëpisë më të famshme “Big Brother Vip” kanë vazhduar shoqërinë.

Ditëve të fundit të gjithë shihen afër njëri-tjetrit dhe pamjet në rrjetet sociale nuk mungojnë.

Pas eleminimit të Sarës nga shtëpia, ish-banorët janë mbledhur përsëri në Tiranë duke vallëzuar dhe kënduar për çiftin.

Sara dhe Pm duket se janë mjaft të lumtur pranë njëri-tjetrit