Habitin fjalet e burrit nga Berati: Shqiptarët janë raca më e qelbur, unë jam krenar që nuk jam shqiptar nuk e them dot me fjalë ça jeni ju…

Ne emisionin e mengjesit ne TV Klan sot Aldo ka trajtuar temen se si njerëzit e kuptojnë shprehjen “O sa mire me qenë shqiptar”.

Me tej telefonatat dhe mendimet e qytetareve ishin te shumta e nga me te ndryshmet por me teper beri pershtypje telefonata e nje burri ne fund te emisionit.

Ishte nje qytetar nga Berati qe ofendoi dhe foli fjale pa fund kunder shqiptareve.
MAdje tregoi se ai ishte krenar qe nuk eshte shqiptar dhe se e kishte origjinen nga Egjipti, duke thene se stergjyshi i stergjyshit te tij ka qene arkitekt e ka ndertuar piramidat.

Ja nje pjese nga biseda ne studio te “Aldo morning show” :

Arifi nga Berati: Doja t’ju thoja që aty në ekran të vendosni “o sa t urp që jam shqiptar” . Jeni raca më… ça të them unë. Unë për vete nuk jam shqiptar edhe jam krenar që nuk jam shqiptar.

Aldo: Po pse nga je ti vëlla?

Arifi nga Berati: Unë jam më origjinë nga Egjipti. Kam lindur në Shqipëri dhe e kam për nder që jam egjiptian. Shyqyr Zotit që nuk jam shqiptar. Kur mendoj shqiptarët, nuk kam fjalë për t’i përshkruar.

Aldo: Po ti çfarë dreqin do këtu vëlla?

Arifi nga Berati: Prindërit e mi kanë lindur këtu, gjyshi im rrinte në Shqipëri, stërgjyshi i stërgjyshit tim ka bërë piramidat në Egjipt.

Arifi nga Berati: Doja t’ju thoja që aty në ekran të vendosni “o sa t urp që jam shqiptar” . Jeni raca më… ça të them unë. Unë për vete nuk jam shqiptar edhe jam krenar që nuk jam shqiptar.

Aldo: Po pse nga je ti vëlla?

Arifi nga Berati: Unë jam më origjinë nga Egjipti. Kam lindur në Shqipëri dhe e kam për nder që jam egjiptian. Shyqyr Zotit që nuk jam shqiptar. Kur mendoj shqiptarët, nuk kam fjalë për t’i përshkruar.

Aldo: Po ti çfarë dreqin do këtu vëlla?

Arifi nga Berati: Prindërit e mi kanë lindur këtu, gjyshi im rrinte në Shqipëri, stërgjyshi i stërgjyshit tim ka bërë piramidat në Egjipt.