“Habitet Korça, Fevziu pastron rrugët me fshesë dhe u jep leksion grave, për pastërtinë dhe nikoqirllëkun”

0
325

Nje shkrim satirik eshte shkruar ne lidhje me nje emision te sotem nga Blendi Fevziu, i cili sot do te na prezantoje me qytetin juglindor te korces.

Tashme eshte zakon qe Fevziu kudo qe shkel le gjurme pasi me protagonizmin e tij i mahnit te tere.

Ne shkrimin satirik thuhet se Blendi ka dhene mesime te gjitha grave dhe vajzave e nenave por edhe burrave te qyteteve.
Keshtu Fevziu ka marre ne dore fshesen e kashtezuar dhe ka pastruar duke mos lene asnje plehre pa mbledhur

Ja edhe vidjoja e shkurter