Habit 82-vjeçari shqiptar: Ja pse e ndava gruan 3 here se me plasi

82-vjeçari nga Vitia ka treguar se ka qenë i martuar 3 herë por që nuk e ka gjetur gjuhën e përbashkët dhe është ndarë.

“Pa grua s’po bëjke asnjë minut, por njeriu po gabojke”, tha ai në ATV.

Ai tutje ka treguar se me gruan e parë është ndarë, pasi sipas tij ajo tha:
“Nëse dhëmbi të del si i qenit nuk e gatuaj”.

Ai gjithashtu ka treguar se ka mbi 300 oferta për martesë.

Me poshte shikoni videon