Gruaja shkon ne Teg shikoni se si ku e futi fustanin. video

Nje pronar denoncon nje kliente qe i ka marr fustanin dhe se ka paguar. Kjo ngajrje ka ndodhur diten e djeshme ne Teg.

Klientja ka marr fustanin dhe e ka futur ne qese dhe me pas ka ikur. Raste te tillla ka plot ndaj kjo eshte dicka e turpshme me marr dicak pa leje.

Ndaj veprime te tilla nuk duhet te ndodhim me se eshte e turpshme.Por komentet ne rrjetet sociale kane qene epike.