Gruaja përdor qumështin e gjirit për të bërë sapun.Shikoni se sa dollar fiton

Një nënë ka pohuar se ka bërë një shumë 82,000 £ pasi ka shitur sapunë të prodhuar nga qumështi i gjirit .

Taylor Robinson përdor një kombinim të qumështit të shkrirë, të dhuruar dhe të skaduar. Më pas ajo përzien qumështin me vajra të ndryshëm.

31-vjeçarja bën porosi me porosi, duke parë nënat e tjera që dërgojnë qumështin e tyre të gjirit nga e gjithë bota në biznesin e saj të porositur.

Ajo e mori idenë dy vjet më parë kur djali i saj Leo ushqehej me gji – me shoqen e saj që kërkonte përbërësin në një sapun.

Nëna e dy fëmijëve ka fituar 82,000 £ (100,000 dollarë) – duke i shitur sapunët për 11,50 £ (14 dollarë) një bar ose 82 £ (100 dollarë) për një ngarkesë të plotë.

Përfitimet shëndetësore të qumështit të gjirit mendohet se reduktojnë skuqjen, yndyrën, aknet, ndjeshmërinë dhe kruajtjen, sipas agjencisë së lajmeve Jam Press..

Ajo shtoi: “Është një pjesë kaq e bukur e mëmësisë që hyn në sapunët tanë.”

“Duket sikur gjeneratat më të vjetra dhe shumë më të reja zakonisht tërhiqen nga kjo. Por Millennials dhe Gen-Z janë të vetëdijshëm se sa i mrekullueshëm është qumështi i gjirit.”