Greqia rishqyrton masat e reja per koronavirusin, njoftim për punëtorët sezonalë: Kush kthehet në Shqipëri para datës 4 gusht…

0
477

Greqia eshte duke rishikuar levizjen midis Shqiperise dhe Greqise dhe eshte duke analizuar gjendjen dhe situaten aktuale se cpo ndodh me numrin e te infektuarve.

Kakavija dhe Kapshtica pritet qe te vendos mjete disinfektuese.

Kështu sipas zëdhënësit të qeverisë, prej datës 23 korrik, të gjithë shtetasit greke si dhe minoritarët që kanë lejen e homogjenit duhet edhe ata të plotësojnë formën përkatëse të hyrjes

Këshillohen gjithashtu qytetarët grekë të shmangin vizitat në vendet e rënduara nga virusi dhe vetem ata qe kane probleme apo halle duhet te levizin ndaj eshte nje situate e veshtir ku e gjithe bota po kalon.

Gjithashtu për punëtorët sezonalë shqiptarë që ndodhen në Greqi dhe largohen për në Shqipëri para katër gushtit, nuk do të kenë më të drejtë hyrjeje në Greqi deri në një urdhër të ri ndaj duhet te jeni te durueshem deri ne nje njoftim te ri.

Nderkoh mos harroni te ruani masat e dhene ne qeveria dhe te ruani distancimin social.