Gjermania merr Vendim, nga java e që vjen ja cdo ndodhi me emigrantet

0
802

Lajmi me i fundit vjen per te gjithe mergimtaret nga Kosova. Duke filluar nga java qe vjen, te gjithe ata qe shkojne ne Gjermani e kane te detyruar testimin per Covid-19.

Kjo eshte deklaruar me ane te nje njoftimi nga Ambasada e Kosovës në Gjermani.

“Të gjithë ata që kanë kaluar apo kalojnë pushimet në Kosovë, ju lutemi të keni parasysh udhëzimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Republikës së Kosovës”.

Të gjithë ata qytetarë, që do apo duhet të kthehen nga Kosova në Gjermani, nga java që vjen Testet për Covid do të jenë obligative”.

Në vijim mund të gjeni të gjitha pyetjet dhe përgjigjet e Ministrisë Federale të Shëndetësisë në Berlin për Testin që duhet bërë posa të hyni në Gjermani: Kujdesuni për veten dhe të afërmit tuaj: Distancë, Maskë, Higjienë!”, thuhet në njoftim.