Gjendja e COVID-19 ne Shqiperi, ja deri kur do te jene mbyllur kufijte me Greqine

0
337

Duke pae situaten e krijuar ne Shqiperi nga pandemia e COVID-19, shteti Grek ka vendosur te mbaje mbyllur kufijte deri ne 30 shtator me vendin tone.

Ndersa rregullat vazhdojne te jene te njejta dhe nga pikat kufitare lejohet qe te hyjne per ne Greqi punetoret sezonale dhe shqiptaret qe kane leje qendrimi.

Megjithate qytetaret shqiptare qe duhet te kalojne ne token greke kane te detyrueshme te paraqesin testin me rezultat negativ per koronavirusin i cili duhet te jete i 72 oreve te fundit dhe per me teper nga laboratoret e certifikuar prej MSH si edhe me autorizim PFL te pales greke.