Gjen portofolin e tiranases mbushur me lekë dhe karta në Greqi, shqiptari bën gjestin për t’u admiruar!

0
426

Një qytetar shqiptar shkruan se pasditen e sotme në Mykonos të Greqisë, ka gjetur një portofol të humbur ka njerez te mire qe kane nje moral te lart.

Ai shton se brenda ishte disa karta, patentë dhe dokumente të tjera të rëndësishme, të cilat i përkasin një vajze nga Tirana.

Edhe pasi ka kërkuar në rrjetet sociale, ai nuk ka mundur ta gjejë personin. Ndaj për këtë arsye ka shkruar në redaksinë tonë me qëllim se nëse vajza e sheh lajmin, do bëhet i mundur kontakti dhe gjetja e një zgjidhjeje. Një veprim vërtetë për t’u admiruar nga ana e tij!