Home TE NDRYSHME (Foto) Të lumtur ta kenë çdo ditë! Martohet çifti shqiptar nga Kosova,...

(Foto) Të lumtur ta kenë çdo ditë! Martohet çifti shqiptar nga Kosova, do jetojnë në Rrogozhinë

304
0

Një çift i ri nga Kosova kanë vendosur që të jetojnë në Shqipëi. Ata kanë shkuar në Bashkinë e Rrogozhinës dhe kanë marrë shtetësinë shqiptare, duke bërë dhe betimin para kryebashkiakut.

Lajmin e jep kryebashkiaku Edison Memolla. Duket se çifti do të jetojë në Rrogozhinë.

“Kënaqësi tepër e madhe kur shqipëtarët e Kosovës duan të identifikohen me pashaportën Shqiptare. Ndjehem i lumtur që isha pjesë e betimit dhe dëshmitar i dëshirës tuaj për të qenë shtetas të kombit tonë.Do jeni gjithmonë të mirëpritur”, shkruan Memolla dhe ndan fotot e mëposhtme.