Flet e dashura e Aldi Ramës ben deklaraten qe se prisnim.Ai eshte nje njeri ..

Një vajzë e re, u prezantua si e dashura e Aldi Ramës. Ajo deklaroi se në makinë ka qenë një person i katërt. Megjithatë sipas policisë, ka patur vetëm tre persona në automjet.

“Nuk mundet ti bej keq një mizë jo mo rob. Aldi është një njeri shumë i dashur. Nuk ka pasur inate me kurrkënd”, – u shpreh e dashura.

Ndersa nusja e xhahait ka thene se:“Ai ka bo gabim te madh. Për zotin është gjynah ajo qe ka ber ai. Shoqnia e keqe të fut në dhe. I kam thënë Ald të kanë kap mos u merr më me gjera te tilla.