Home TE NDRYSHME Flet Agron Llakaj: Ja se si jetonte Koco Devole.Artisti i madhe i...

Flet Agron Llakaj: Ja se si jetonte Koco Devole.Artisti i madhe i humorit

231
0

Agron Llakaj ishte mik i legjendes se humorit Koco Devole.Ai ka thene se “Koço ishte një thesar i humorit shqiptar, thesar dhe iku aq i varfër, është dhimbje”.

Agroni ka thene se:“Ai ishte një thesar i humorit shqiptar, thesar dhe iku aq i varfër, është dhimbje.

Unë do të thosha që fati i keq i artistëve, sa janë gjallë nuk kujtohet njeri për ta, por kur largohen të gjithë thurin lavde. Një hipokrizi që gjendet kudo.

Vlerësojini njerëzit sa janë pranë nesh, sado që themi ne, Koço nuk dëgjoi asgjë. Të mos harrojmë që ai u largua i varfër nga kjo botë, në një shtëpi me qira, e bën dyfish dhimbjen më të madhe”, tha Llakaj.