Fenomeni i cuditshëm që po ndodh në plazhin e Durrësit këtë fundjavë

Nje fenomen i cuditshëm po ndodh ne plazhin e Durrësit këtë fundjavë pasi është i mbushur me pushues.

Jemi në fund te marsit dhe plazhi po frekuentohet me pushues për të marrë rreze dielli.

Nuk para ka ndodhur më parë ku pushuesiet të nisin plazhin në muajin mars, por temperaturat kanë qenë të larta këtë fund javë. Por nga e hëna pritet të ketë rënie të temperaturave.

Temperaturat ditën e sotme kanë shënuar 17 gradë Celsius dhe është një kohë e mirë për kalaur buze detit me familjen.