Familja shqiptare u shua në mes të rrugës/ Bashkia Patos bën gjestin prekës: Ja cfarë është vendosur

Bashkia e Patosit ka shprehur ngus hëllimet për humbjen e 4 jetëve nga një familje në të mëngjesit të sotëm, 25 qershor në aksin Fier-Vlorë.

Si pasojë 4 anëtarët e familjes Gushi, 2 bashkëshortët dhe 2 vajzat e mitura humbën jetën.

Bashkia Patos përmes një postimi në Facebook shpreh keq ardhjen për jetët e humbura dhe informon se shpenzimet e ceremonisë do të mbulohen nga bashkia.