Eni Vasili ndan një fotografi shumë të ëmbël me vajzat e saj Sofia dhe Nikol.Shiko sa jane rritur

Më 6 korrik të këtij viti gazetarja e njohur Eni Vasili u bë nënë për herë të parë. Ajo lindi dy vajza binjake të cilat i quajri me emrat Sofi dhe Nikol si trashëgimi e emrave të gjyshes së bashkëshortit dhe babait të saj.

Megjithatë, Eni njihet për natyrën e saj diskrete, ndaj dhe postimet me të bijat janë të rralla.

Por ditet e fundit ajo ka treguar nje foto buz oxhakut me vajzat e saj.