Eni Çobanin e duam të gjithë, por njihuni me burrin e saj: Qenka një zotëri burrë, ja sa shkojnë

0
570

Eni Cobani eshte nje nga figurat me te njohura femerore te ekranit shqiptar. Ajo eshte shume e dashur per publikun tone jo vetem per emisionin qe drejton por per thjeshtesine qe percon.

Shume nga ne e kane ndjekur ate dhe te gjitha familjet qe kane marre pjese ne emisionin e saj por ju ende nuk e njihni bashkeshortin e saj.

duke qene se jane pushimet verore edhe Eni Cobani duket se eshte me familjen ne pushime dhe ajo ka postuar edhe foto me njeriun e saj te zemres.

Ja edhe postimi qe na ka berrete njihemi me bashkeshortin e Eni Cobanit dhe komentet jane shume te bukura