Elbasanlliu gjen 50 mij leke ne rruge shiko cfare ben me te.

Nje djal ka gjetur 50 mij lek ne rruge diten e sotme dhe ai ka shkruar ne redaksin e JOQ qe te gjej personin qe i ka humbur.

Nje njeri fisknik ne keto kohe te veshtira qe ne po jetojme. Dhe ky eshte nje xhest shume i bukur te kerkosh personin qe i ka humbur.

Ndaj kush eshte nga qyteti i Elbasanit dhe i ka humbur nje 50 mij leksh le ta kerkoj ne redaksin e JOQ.

Qytetari shkruan:

“Përshëndetje JOQ! Janë gjetur 5000 sot në Elbasan. E di që dikush mund të thotë futja një drekë, por për dikë mund të jetë buka e muajit. Atij që i kanë humbur le të komentojë.”

Ndersa kopomentet ne rrjetet sociale jane epike. Ja se si shprehen komentuesit.