Home TE NDRYSHME Eksperti italian jep lajmin e mirë për të gjithë.Covid do te humbas...

Eksperti italian jep lajmin e mirë për të gjithë.Covid do te humbas fuqin e tij

339
0

Eksperti italian jep lajmin e mirë për të gjithë pasi kjo mund te jete faza e fundit te virusit dhe shpresojme qe pas 2020 pra ne 2021 virusi te largohet pasi njerezit do te behen imun ndaj tij plus pritet te dal dhe vaksina qe do jete nje shprese per ata qe do e kene nevoje.

Zangrillos pretendon se ky është një parashikim optimist, pasi ai thotë se tashmë bota është ende në valën e dyte dhe shpresojme te jete e fundit.

Në fakt e ashtuquajtura “forca e virusit” u është ulur ndjeshëm por kjo nuk do te thote te mos jemi vigjilent..

Të gjithë në fakt po presin valën e dytë, por unë jam optimist se ajo nuk do të vijë dhe v irusi do të ndalet këtu.

Shpresojm te behet me mire dhe mos harroni te mbani masken dhe lani duart.