Home TE NDRYSHME E pabesueshme, del foto nga brenda bu rgut, shikoni çfarë bën piloti...

E pabesueshme, del foto nga brenda bu rgut, shikoni çfarë bën piloti pasi i mori jeten gruas

396
0

Del fotoja e parë brenda bu rgut të Koridhalosit, Babis Anagnostopulos.

Siç duket edhe nga fotoja e mëposhtme, 32-vjeçari ka zgjedhur që të dalë në oborr bashkë me shokët e tjerë të qelisë.Ai duket sikur ka shkuar per pushime.

I veshur me pantallona të shkurtra blu dhe një bluzë gri, me duar në mes ai flet me një të person tjetër që rri përballë tij, i ulur në një stol.

Mësohet se orët e fundit ai ka filluar të flasë më shumë me ish-të bu rgosurit e tjerë tani ai ka filluar te mesohet me jeten e re.

“Është si të jesh në shtëpi,”-ishte fraza që bartej tek emisioni Star nga burimet që kanë brenda burgut.