E gjithë familja me precedentë? Arrestohet xhaxhai i Aldi Ramës

Edhe xhaxhai i Aldi Ramës ka qenë në arrest shtëpiak ashtu si nipi i tij.

Ditën e sotme mësohet se është arrestuar nga policia Baki Rama, i cili ka thyer arrestin shtëpiak.

Bëhet me dije se eshte shkuar së fundmi në shtëpinë e Ramës dhe ka njoftuar se ai nuk duhet të shkonte në Tiranë për të tërhequr trupin e nipit.

Baki Rama ishte vënë në pranga 6 muaj më parë për tregti të lëndëve piroteknike.