Dy vajza dhe një djalë, kush do te jene hyrjet e reja në Big Brother VIP

“Big Brother Vip Albania” është kthyer në një nga programet televizive më të ndjekura, ndaj finalja e madhe është shtyrë për në datën 18 shkurt.

Ky vendim pati reagime të ndryshme nga banorë të ndryshëm, të cilët kishin tre ditë kohë për të dhënë një përgjigje lidhur me vendimin e tyre për vijimësinë e garës. Ndërkohë secili pritet të japë vendimin ditën e nesërme ndërsa gjatë kësaj kohe kanë marrë mesazhe nga familjarët.

Pritet që në spektaklin e ditës së nesërme të ketë edhe dy hyrje të reja që janë dy vajza dhe një djalë.

Tashmë, nuk na mbetet gjë tjetër përveç se të presim të zbulojmë emrat e rinj, si dhe ndryshimet e mundshme që do të ndodhin në shtëpi me ardhjen e tye.

Banorët e hamendësuan shtyrjen e programit ndërsa një pjesë e tyre nuk dëshiron ta ndërpresë rrugëtimin brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.