Duket si një djalë i ri, por nuk e besoni dot se kur ka lindur Ardit Gjebrea: Ku e gjen gjithë atë fuqi?!

0
2068

Ardit Gjebrea ka lindur më 7 qershor 1963.

Për herë të parë Ardit Gjebrea këndon në skenë në moshën 5 vjeçare.

Më pas vijon të këndojë në Festivalet e Fëmijëve ku nga ato vite ai kujtohet për këngët “I ëmbël zëri i gjyshes” “Kur këndoj për ty moj nënë” etj. Ende fëmijë ai shfaqet në skenë si këngëautor me këngën “Balladë për pionierin d ëshmor” e më pas ai do të këndojë këngët e veta.

Dalja e parë e rëndësishme e tij në skenë si krijues dhe interpretues mban datën 17 dhjetor 1991 në Festivalin e RTSH-së ku fiton çmim të parë me këngën “Jon”.