‘Dua të dal nga këtu shpejt’! Mbaroi ‘majlti’ edhe për Einxhel dhe DJ Dagz

U kthyen në një çift interesant këto ditë. Lidhja e tyre duket e ëmbël dhe e sinqertë.

Dagz dhe Einxhel kanë përfituar të qëndrojnë pak në privatësi pas spektaklit të mbrëmshëm. Ndërsa shijonin intimitetin së bashku, kanë biseduar.

Papritur Dagz i drejtohet Einxhel:

“Dua të dal, nuk mundem më”!.

Nga ana tjetër moderatorja e dëgjon dhe i kërkon të bëjë çdo gjë që të jetë i lumtur, për të vetëm kjo ka rëndësi.

DJ Dagz dhe DJ PM hynë së bashku në shtëpinë e Big Brother, dhe më pas u ndanë me votat e publikut që vendosën që Arbri të kthehej brenda sërish.

Me kthimin e tij në shtëpi, Dagz u afrua më së shumti me Einxhel.