Dr. Flori iku shpejt nga kjo botë / Landi nuk e harron djalin e tij, shkruan fjalë zemre për datëlindjen e tij: Ashtu si ke emrin!

0
661

Të gjithë e dimë marrë dhënien e fortë që anëtarët e grupit “West Side Family” kanë me fëmijët e Florit.

Djali i tij, Daniel sot feston ditëlindjen dhe nuk kishte si të mungonte dhe urimi i mikut të ngushtë të babait të tij

Nëpërmjet disa fotove ku Daniel shihet mjaft i lumtur para tortës së tij të ditëlindjes, Landi Hysi shkruan për të fjalët më të bukura.

“Dje. Sot. PËRGJITHMONË! Gëzuar Dani! Dhe mbaj mend që ashtu siç ke emrin, ashtu është! VETËM Zoti është gjy katësi yt!”- shkruan Landi.