Donaldi kërkon që t’i shkojë Agron Llakaj ta takojë/ Nuk do ta besoni c’ka thene per te

Donaldi ka folur brenda shtëpisë së Big Brother ne lidhje me Agron Llakajn. Ai e ka konsideruar atë si mentorin e tij në një bashkëbisedim me Trixen.

“Dua të vijë të më takojë Agron Llakaj. Atë e kam mentor në jetë unë, pasi më ka ndihmuar pafund. Kur isha i vogël më fliste dhe më trajtonte si të madh.

“Më ka ndihmuar në shumë situata të ndryshme dhe të vështira në jetë. Nuk më ka lënë kurrë vetëm. Gonit i jam mirënjohës dhe nuk do të ndryshoj.

“Mirënjohës unë nuk jam dhe nuk do të jem gjithë jetën. Për atë jam shumë falenderues dhe për atë që ka bërë për mua dhe Romeon, vëllain tim”.