Doktori amerikan tregon të vërtetën e Koron.avirusit: Asnje person nuk ka humbur jeten, janë manipulime, me vaksinën do te….

0
911

Shume teori ka per koronavirusin por kjo eshte ndryshe

Doktor Buttar Rashid ne nje interviste ka bere nje deklarate te forte per sa i perket Koron.avirusit dhe se si eshte krijuar apo cndodh me te.

Ai mendon se koronavirusi eshte nje lajm i rreme, me qellim per te detyruar vaksina qe te behen ne mbare popullaten per te fituar sa me shume para.

Doktori pretendon se Bill Gates dhe kullat e telefonise 5G jane perfshire ne kete pandemi dhe se kjo eshte nje loje qe nje dite do zbardhet.

Ai pohoi se asnje shtet i vetem nuk ka deklaruar nje humbje jete te vetme nga koronavirusi, dhe se numri i atyr qe humben jeten eshte me i ulet se nje grip sezonal.

Deklaratat e pakuptimta te komplotit ku futen kritika e cmendura per distancimin e shoqerise i konsideoi si mbeturina absolute.

Bill Gates sipas tij ka bere nje program te shpopullimit e cila do te behej nepermjet vak.sinave dhe te gjitha demet do ti lihen Koron.avirusit.

Ndaj do zbardhet nje dite kjo e vertete.