Home TE NDRYSHME Do mbyllen shkollat? Flet ministrja e re e Arsimit: Nëse rriten shumë...

Do mbyllen shkollat? Flet ministrja e re e Arsimit: Nëse rriten shumë rastet do ketë dhe…

342
0

Nëse ndodh që të ketë infektim dhe klasat duhet të mbyllen, nxënësit duhet të vazhdojnë në kushte shtëpie dhe nuk e humbasin mësimin.

Akademi.al është platformë shumëdimensionale dhe e thjeshtë në përdorim ku çdo mësues, nxënës dhe prindër kanë akses në përdorim. Platforma është falas ndërkohë që videot janë për të gjitha lëndët.

Janë gati 5000 video në këtë platformë teksa vijojnë të regjistrohen 50 video të tjera çdo ditë. E veçanta e saj është që ka krijuar mundësinë e mësimit online.

Ndërsa prezantoi platformën e re mësimore, ministrja e Arsimit Evis Kushi tha se ajo do të jetë e gatshme edhe në rastet nëse do të kemi një ndërprerje të procesit për shkak të koronavirusit.

Ndaj ne duhet te jemi te kujdesshem dhe te pergatitemi.