Home TE NDRYSHME Do mbyllemi para orës 20:00? Eksperti rrëfen se ç’do ndodhë nga e...

Do mbyllemi para orës 20:00? Eksperti rrëfen se ç’do ndodhë nga e hëna: Vendimi është marrë

137
0

Situata pa ndemike në vendin tonë vijon të jetë shq etësuese, pasi vihet re një rritje të të inf ektuarve tek grupmoshat reja.

Anëtari i Komitetit Teknik të Ekspertëve, Andi Koraqi tregon se cilat janë masat që mund të ash përsohen, nëse rritet numri i të infektuarve dhe atyre që kërkojnë shërbim spitalor për t’u trajtuar.

“Do të ulet ora e ku fizimit të lëvizjes dhe do të kalojmë të gjitha shkollat online. Në asnjë rast nuk do të vendoset për k arantinë sepse edhe vendet që kanë kaluar në k arantinë nuk kanë dhënë rezultate”, shprehet për Klan Neës Koraqi.