Djali shkon në klasë të parë, Ermali thote fjale prekese per kete dite

0
300

Djali i aktorit Ermal Mamaqi dhe moderatores, Amarda Toksa ka shkuar ne klase ta pare dhe është ulur për herë të parë në bankën e shkollës, duke nisur rrugëtimin e dijes dhe mesimeve.

Ai ka shkruar:“Dita e parë e shkollës sot. Mbaj mënd sa kam qarë unë kur isha sa Joeli. Këtu nuk të linin të qaje… As mamatë nuk i linin…

Mbetëm shumë të kënaqur me përgatitjet që stafi dhe drejtuesit e huaj kanë ndërmarrë në këtë vit të veçantë. Ndihemi me fat që në Tiranën tonë mundësohet arsimim i standardeve më të larta britanike. Suksese gjithë nxënësve që filluan sot rrugëtimin e dijes”, shkruan Ermali.