Home TE NDRYSHME Djali i Koco Devoles tregon se gjendja e babait po perkeqesohet dhe

Djali i Koco Devoles tregon se gjendja e babait po perkeqesohet dhe

289
0

Dite te ves htira per aktorin e madhe te humorit Koco Devole.

Ndersa djali i Koco Devoles tha se gjendja e babait të tij për momentin është e stabilizuar.

Genci thotë se pas daljes nga spitali, Devole nisi të përkeqë sohet e të kishte vështirësi në frymëmarrje.

Ai eshte shprehur se:“Gjendja është stabël, nuk ka përkeqësime por as përmirësime. Ishte e pamundur, gjendja u përkeqësua, nuk ishte në gjendje për të dalë. Ai kishte insistuar kaq shumë që të dilte. Po kemi komunikuar vazhdimisht disa herë në ditë. Babai u përkeqësua, ishte i pa fuqishëm, nuk merrte dot frymë. Dëshironte oksigjen më tepër, dëshironte oksigjen”

Ne i urojme sherim te shpejt mjeshtrit te humorit.