‘Dikur hanim bukë e kripë, por s’kemi ikur’, postimi i të riut që niset për emigrim, bëhet viral në rrjet

Postimi i një të riu kosovar është kthyer tashmë në viral në mediet sociale. Valon Aliu ka vendosur të emigrojë dhe për këtë arsye ka dhënë edhe një mesazh në rrjetet sociale.‘Dikur kemi ngrënë bukë e kripë, por s’kemi ikur’, e nis kështu postimin e tij i riu, duke e mbyllur me ‘një KOSOVË pa shpresë’.

Mesazhi i plotë:

Dikur kemi hanger bukë e kryp dhe nuk kemi ikur nga Kosova.

Kemi pas zemër ta kapim pushkën e ta mbrojmë Atdheun tonë kundër okupatorit Serb.

Ndërsa sot në vend te pushkes e kapim valixhen dhe e lëshojmë Atdheun tonë për një jetë me të mirë për një jetë të sigurt, për fëmijët tanë…

Një KOSOVË pa shpresë….!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *