Detaji qe habiti te gjithe në maskën e Ministres Manastirliu, dicka nuk shkon: Eksperti del me paralajmërim dhe bën thirrjen e fortë

0
969

Eksperti i Shendetit Publik, Erion Dasho ka vene re nje detaj te cuditshme ne masken e ministres Manastirliu ndaj ai ka ber nje status ndaj Manastirliut.

Ja dhe postimi i tij i plote.

Zonja Ministre!

Në kohën e COVID, maska mbahet për solidaritet. Maska ime ju mbron ju dhe maska juaj më mbron mua! Në se ju mbani një maskë me valvul, unë ngelem i pambrojtur!

Ju lutem, ngrini një komitet profesionist ekspertësh dhe jo amatorët që ju rrethojnë prej 6 muajsh dhe kanë bërë dëme të jashtëzakonshme në shëndetin, jetën sociale dhe ekonominë e shqiptarëve!

Ata do të dinë se si t’ju këshillojnë!