Do të këpus një që/ Donaldi sillet keq fare me Beatrix: Ja si u përgjigj ajo…

Derisa janë një nga çiftet më të përfolura të showbizit si duket nga ana e aktorit Veshaj nganjëherë ka edhe raste jo kur ndihet mirë me veprimet e këngëtares Ramosaj.

Së fundi, është bërë virale një video në rrjet ku Beatrix është përballë Donaldit dhe bënë disa gjeste me flok por si duket këtij të fundit nuk i pëlqenin, shkruan “Kosovarja”.

Derisa Beatrix po bënte këto veprime Donaldi i drejtohet në një formë mjaft arrogante për të ndaluar gjestet.

“Do ta këpus një unë ty po ik ulu atje”, ishinfjalët e tij drejtuar Beatrix e cila po e merte me shaka dhe qeshte derisa donaldi dukej mjaft serioz në mimikat e fytyrës.