Oni Pustina s’lë gjë pa i thënë Ilir Shaqirit/ Reagon Milaim Zeka: Ai djale per dy vite me ka

Analisti Milaim Zeka është futur në sherrin që ka nisur dje mes Oni Pustinës dhe balerinit Ilir Shaqiri.

Pustina i bëri thiorrje ‘Big Brother VIP’ që t’ia japin Ilirit çmimin e madh që ai të pushojë së xhe lozuari kolegët e tij shqiptarë në Itali.

Sipas Milaim Zeka, Oni Pustina po e bën këtë vetëm për klikime.

“Oni Pustina su lm on Ilir Shaqirin vetem per klikime

Oni Pustina, njeri pothuajse anoni, vetem per klikime, mundohet te f y ej, deni groje, ose t’i mveshe epitete Ilir Shaqirit, qe fare nuk i takojne.

Une kam punuar dy vite me Ilirin. Kemi qene ne juri tek ”Dancing Ëith the Stars ”. Kurr ne jeten time nuk e kam degjuar duke e pergo juar dikend. As duke folur per te tjeret.

Ajo qe thote ky anonimusi, eshte komplet genjeshter. Ky hap genjeshtra per Ilirin, vetem qe ne te mirremi me te,

Njera nga aresyet kryesore qe shoh spektaklin e Bigbradher, eshte Ilir Shaqiri, per te cilin shume besoje qe do ta fitoje. Eshte i pakonkurence.”, shkruan Milaim Zeka.