Del njoftimi fundit i Aeroportit të Rinasit: Kujdes nese udhetoni drejt ketij shteti, Rre.zikoni të mos niseni

0
407

Tashme eshte e veshtire te udhetosh ne drejtime te ndryshme pasi situata e koronavirusit ka ndryshuar boten dhe menyren e te udhetuarit qe keshtu për të gjithë ata duan te udhetojne drejte Izraelin, Aeroporti i Rinasit ka publikuar një njoftim e fundit teper të rëndësishëm.

Ministrisë së Transportit të Shtetit të Izraelit, të gjithë qytetarët që udhëtojnë drejt shtetit të tyre, duhet që 24 orë përpara fluturimit, të plotësojnë një formular të detyrueshëm online.

Theksohet se pasagjerët do të mund të udhëtojnë vetëm pasi të kenë marrë konfirmimin në email, ndërsa në rast se nuk e dispononi ate rre.zikoni te humbisni fluturimin.

Pasi ta keni marrë konfirmimin të gjithë ju qytetarë që synoni të shkoni në Izrael, duke plotësuar kriteret e lejes së qëndrimit, apo pasaportë EU duhet ta printoni atë dhe t’ia bashkëngjisni dokumenteve të tjera, të cilat do t’i tregoni në aeroport.

Ndaj duhet te jeni te kujdesshem dhe te ruani distancimin social dhe te lani duart dhe disinfektoni ato.