Ariola tregon te vertete.“Kam ardhur për keto dy arsye te medha”

Gjatë mbrëmjes së djeshme Arjola ka biseduar me Ilirin.

“Unë kam ardhur për dy arsye,të parën e kam konsumuar edhe e dyta ngelet pa u shpjeguar dhe nuk jam e mërzitur që po thuhet fjala viktimizim se vetëm ja rrisin vlerën asaj që do të them unë”,-tha Arjola.

“Kur të viktimizojnë ty,viktimizojnë një kategori të tërë”,-tha Iliri.

“Po e vërtetë,edhe ajo kategori që është si e imja ka nevojë për forcë,ka neovjë për inspirim.Ajo që më bën për të qeshur shumë është se nënvlerësimi kundrejt meje ka qenë shumë i madh edhe kanë bërë shumë gabim,-tha Arjola.

“Nuk ka qenë nënvlerësim,ata kanë menduar se ti ishe në anën e tyre edhe kur i ke dalë bllokad në konceptin tënd kjo ka krijuar çudi”,-tha Iliri.